Κατασκευαστικό Τμήμα

Η G.M Oikodomein δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, ανακαίνισης και συντήρησης κτιρίων από το 2000. Η μακρόχρονη εμπειρία μας έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη εργονομικών έργων υψηλών προδιαγραφών με πιστοποιημένη ανθεκτικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό. Η Oikodomein στοχεύει στο να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες του ανάγκες.

Εξειδίκευση Στην Ανέγερση

Ανέγερση Οικιακών Μονάδων

Σπίτι αποτελεί για εμάς ένα ιδιαίτερα προσωπικό και ξεχωριστό χώρο ο οποίος σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός. Λαμβάνοντας υπόψη μας την ασφάλεια, την εργονομία, την ανθεκτικότητα αλλά και το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη, από το σχεδιασμό μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου εργαζόμαστε πάντα δίπλα σας διασφαλίζοντας το καλύτερο και πιο προσοδοφόρο αποτέλεσμα.

Ανέγερση Επαγγελματικών Μονάδων

Από το σχεδιασμό μέχρι και την ανέγερση του επαγγελματικού σας υποστατικού, κατάστημα, γραφείο, χώρο εστίασης, βιοτεχνίες ή ξενοδοχειακές μονάδες, η G.M Oikodomein προτείνει τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής για ένα πρακτικό, λειτουργικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο το προσωπικό σας όσο και τους πελάτες σας.

Ανέγερση Βιομηχανικών Μονάδων

Σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο και εξελισσόμενο βιομηχανικό περιβάλλον η ανάγκη για ανέγερση σύγχρονων βιομηχανικών μονάδων στα πλαίσια των υγειονομικών οδηγιών και επαγγελματικών προτύπων απαιτεί ένα ιδιαίτερο και επιστημονικό σχεδιασμό. Η ομάδα της G.M Oikodomein διαθέτει όλα τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα αλλά και έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό για να φέρει εις πέρας έργα μεγάλης εμβελείας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ανέγερσης που καθιστούν το οικοδόμημα σας αποτελεσματικό και οικονομικό.